Elismerések

Íme az oklevelünk:

 

2018. október 5.-én megkaptuk és büszkén hirdetjük a “KORREKT PARTNER” védjegy használati jogát.
Idézet:

3. A pályázat célja:

Egy olyan pozitív értékeket magában hordozó határon átnyúló „KORREKT PARTNER” elismerő védjegy létrehozása, mely a tisztességes vállalkozói magatartás, garanciáját jelenti.

A védjegy kialakítására, a fogyasztói réteg egyértelmű igénye alapján kerül sor, mely megkönnyíti a fogyasztók részére a vásárlás helyének megválasztását.

A kiíró szándéka, hogy a védjegy odaítélése és használata a vállalkozásokat hozzásegítse a forgalom és árbevétel növekedéséhez, illetve elősegítse a tudatos fogyasztói magatartás kialakítását, fejlődését.

Részletek:

Line Separator

Facebook üzenet M. Györgynétől. Köszönjük!

Örömmel tudatom mindenkivel, hogy jelen világunkban is létezik még jó és emberséges, a vevőkért mindent megtevő kereskedő, aki vásárlója érdekében még a nagy “multi” gyártóval is felveszi a harcot!
Ha fürdőszobát, konyhát épít vagy újít fel valaki, bátran keresse fel NÉMETH ZSUZSANNA ÉPÜLETKERÁMIA SZAKÜZLETÉT Cegléden, az Alszegi út 35. szám alatt!
Senki nem fog csalódni! Elérhető áron vásárolhat csempét, szaniter árut, vízmelegítőt, beépítéshez szükséges anyagokat, eszközöket. Udvarias és minden tájékoztatást megadó kiszolgálásban lesz része!
Bátran állíthatom, hogy ma is léteznek csodák!

Line Separator

OklevelLine Separator

Verseny a Facebook-on (eredményekkel):

“Kedves barátaim, ismerőseim!
Itt a Facebookon az IKEA Magyarország oldalán verseny indult a legszebb, legötletesebb fürdőszoba címért.
Áruházunk két vásárlója is indult a megmérettetésen:
S.Moncsy és L.György.
Amennyiben vásárlóink fürdőszobáit szépnek és ötletesnek találjátok, a képre kattintva egy-egy like-al és egy-egy megosztással jutalmazzátok.
Köszönettel: Fürdőszoba Szakáruház Cegléd munkatársai. /Cegléd, Alszegi út 35. www.furdoszobaszakaruhaz.hu/

A versenyen induló fürdőszobák:

S. Moncsy: Egy 3. emeleti panellakásban élünk férjemmel és két kislányunkkal! A fürdőszoba mérete 2,72 négyzetméter, de valljuk, hogy kis helyen is lehet praktikus megoldásokat kitalálni! A kád volt a kiindulópont, az adott volt a méret miatt! E fölé helyeztünk egy mennyezeti Ikeás szárítót. A mosdó és a tükör is Ikeás, valamint a tükör felett található világítás is! A fiókokban a törülközőknek adtuk helyet! A mosdószekrénnyel szemben van a mosógépem, mely fölé szintén az Ikeában vásároltunk egy kétajtós tükrös faliszekrényt! Nagyon praktikus a két tükör egymással szemben, hiszen tágítja a teret!

ikeagyoztesNovogres Dalin csempe

L. György: Praktikus,üvegtéglából kirakott zuhanyoldal, jó minőségű szaniterek-öröm a mindennapokban.

ikeagyoztes2Ravak mosdó, Amazonas fürdőszoba bútor, helyszínen kiépített, szakszerűen szigetelt zuhanyzó, beépített polcokkal, mozaik díszítéssel.

A verseny eredménye:

I. L. Moncsy

III. L. György

Gratulálunk és köszönjük, hogy minket választottak.

Line Separator

Egy elégedett vásárlónk bejegyzése a facebook-ról:

Az álomból valóság lett Nekünk is! Egyszerűen gyönyörű, imádom! Csak fexem a kádba és gyönyörködöm benne minden egyes nap, és nem tudom megunni! Jelenleg a kedvenc részem a lakásban: a fürdő!  Köszönjük Fürdőszoba Szakáruház Cegléd

És a képek:

elismeres1 elismeres2

Line Separator

Üzenet a Facebook-ról:
Drága Zsuzsika néni! Kicsit megkésve küldünk pár fotót az elkészült házunkról, melynek kialakításához nagyon sok segítséget kaptunk Önöktől. A burkolólapok mind jó választásnak bizonyulnak, aki látta, mindenki megcsodálta őket. További jó egészséget kívánunk, és köszönjük önfeláldozó közreműködésüket!
Egy jászberényi vásárlónk!

elismereskep

Line Separator

Üzenet a Facebook-ról:

Minden kedves ismerősömnek csak ajánlani tudom! Itt aztán mindenki kedvére és pénztárcájához vásárolhat ebben a csodálatos áruházban és nem beszélve a rendkívül kedves türelmes és szakmailag jól felkészült eladókat!
Albertirsai vásárló hozzászólása

Line Separator

Üzenet a Facebook-ról:

 Kitűnő és szép gratulálok !!

Line Separator